skip to Main Content
Strategisch advies. Succesvolle implementatie. Gerichte doelen.

Elke locatie is anders. En ook elke klant is anders. Toch verwacht iedereen dat u precies weet wat zijn wensen zijn. En dat u hem altijd passende oplossingen en acties aanbiedt. Pak het vanaf het begin strategisch aan: WashTec kan u ondersteunen en adviseren voor een marketingconcept.

Elke locatie is anders. En ook elke klant is anders. Toch verwacht iedereen dat u precies weet wat zijn wensen zijn. En dat u hem altijd passende oplossingen en acties aanbiedt. WashTec kan een passend marketingconcept ontwikkelen waar u langdurig van zult profiteren.


Marketing is een belangrijk onderdeel van WashTec. Welke communicatiemiddelen passen bij uw doelgroep? En bij uw locatie? Wat biedt de regionale concurrentie? Welke seizoensgebonden en regionale gelegenheden zijn geschikt voor acties?


Alleen als u weet wat bij uw klanten leeft en wat niet, kunt u de communicatie gericht optimaliseren. En uw marketingconcept verder ontwikkelen. WashTec ondersteunt u daarbij. Zowel persoonlijk als met onze software-oplossing WashTec Plus.