skip to Main Content
Word duidelijk herkenbaar.

Met een individueel en uniek ontwerp van de installatie geeft u zichzelf een effectieve voorsprong op de concurrentie: uw klanten herkennen in één oogopslag dat u een moderne en unieke carwashbeleving biedt. Als exploitant van meerdere locaties zorgt u voor snelle herkenbaarheid. En geeft u klanten het prettige gevoel dat ze meteen de weg weten.

Een geweldige uitstraling en bijpassende beleving. Met een individueel ontwerp van uw wasinstallatie vertelt u uw klanten:  hier is iets bijzonders te krijgen. Als onafhankelijke beheerder kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. De designexperts van WashTec adviseren u graag: wij ondersteunen u om uw design te continueren in uw algemene uitstraling van uw onderneming. Daarbij houden we altijd rekening met het soort klanten en voertuigen dat uw locatie bezoekt.

Uiteraard is het mogelijk het design van uw installatie aan te passen aan een bestaande branding, bijvoorbeeld aan de Corporate Identity-richtlijnen van een oliemaatschappij.


Geef uw installatie net dat beetje meer: met de WashTec ArtCollection heeft u de keuze uit een aantrekkelijk design aan de voorzijde. In watermotief of Matterhorn-look: met de ArtCollection krijgt uw installatie een unieke uitstraling die klanten aantrekt en ze stimuleert om terug te komen.