skip to Main Content

Robuuste constructies. Hoge wascapaciteiten. Betrouwbaar schone resultaten. En hoge kostenefficiëntie: met innovatieve oplossingen voor het wassen van trucks en bussen voldoet WashTec aan de speciale behoeften van transportbedrijven, busondernemingen en commerciële truckwasbedrijven. Dankzij de talloze uitrustingsmogelijkheden is daarin evenveel variatie mogelijk als er soorten trucks zijn.

Alle Truckwasinstallaties.

MaxiWash Vario:

De installatie die aan elke wens voldoet

De naam MaxiWash Vario zegt het al: een truckwasinstallatie die u naar wens samenstelt uit een ruim assortiment opties. Uitstraling, borsteluitrusting of washoogte: met het grote aantal uitvoeringsvarianten blijft geen enkele wens onbeantwoord. Hetzelfde geldt voor de wasprestatie: individueel selecteerbare wasprogramma’s leveren in korte tijd glansrijke resultaten.

Truck- en BusWash MaxiWash Vario Space & Speed:

Flexibiliteit: bij beperkte ruimtes met tijdwinst.

Het gebeurt regelmatig dat de ruimte voor het wassen van bedrijfswagens beperkt is, en dat meerdere voertuigen zo snel mogelijk achter elkaar gewassen moeten worden. De Space & Speed optie van de MaxiWashVario combineert de voordelen van een enkel portaal MaxiWash en die van een doorij-systeem. Met een korte raillengte biedt dit flexibiliteit ten opzichte van de lengte van het voertuig en biedt tijdwinst.

Truck- en BusWash MaxiWash Vario Tandem:

Snel en betrouwbaar bij piektijden.

Tijd is geld. Helemaal bij truck en bus wassingen; voertuigen moeten vaak snel en grondig gewassen worden. Bij piektijden met een hoge doorloop, is de MaxiWash Vario Tandem de perfecte oplossing en levert glanzende resultaten in slechts 2.5 minuut.

Truck- en BusWash MaxiWash Vario hoge druk oplossingen:

Intensieve hoge druk wassing.

Complexe contouren en extreem vuile voertuigen vragen om nog betere prestaties bij het wassen van bedrijfsvoertuigen, Dankzij zes sterke zijrotors aan beide kanten en een contour volgende hogedruk dakboog. De MaxiWash Vario hogedruk oplossingen maken licht werk van het wassen van tank-, bulk- of vuilniswagens en alle andere trucks en maken de voertuigen intensief schoon èn met een glanzend resultaat.

Stationaire componenten:

Accessoires voor het wassen van vrachtwagens en bussen.

Bedrijfswagen-wasinstallaties van WashTec bieden ruimte aan individuele optimalisering. Sproeibogen, hogedrukbogen, onderkantwassing, lichtsensoren en nog veel meer: ontdek uw mogelijkheden.