skip to Main Content

Maximale flexibiliteit voor uw carwash business: WashTec biedt u een variabel wasstraatconcept met tal van modules voor het wassen, drogen, waxen én polishen van voertuigen. Stel de gewenste combinatie samen afhankelijk van het aantal wassingen, de beschikbare ruimte en de wensen van uw klanten. Wij begeleiden u gedurende het gehele proces: van planning en ontwerp tot realisering. Betalingssystemen, waterbehandeling en chemie producten worden daarbij niet vergeten. Vertrouw op onze expertise: samen vinden wij de perfecte oplossing voor uw succes.

Elke locatie is anders. Daarom gelden voor elke wasstraat specifieke eisen – alles hangt af van de beschikbare ruimte of de gewenste capaciteit of uitrusting. Met het modulaire concept van WashTec vindt u altijd de optimale oplossing voor uw situatie.

Lineaire Technologie:

Perfecte wasresultaten aan voor- en achterzijde.

De geavanceerde lineaire technologie van WashTec verbetert het wasresultaat daar waar het nodig is: aan de voor- en achterzijde van het voertuig. Lineair volgende dak- en zijborstels lopen tijdens de wassing aan de voor- en achterkant van het voertuig met de rijrichting mee. Hierdoor wordt de aanraaktijd verlengd waardoor de voor- en achterzijde intensiever worden gereinigd.

SoftLine² Vario :

De wasstraat die aan elke wens voldoet.

Van ruimtebesparende basiswasstraat tot een 60 meter lange carwash met een enerverend beleving: wat uw plannen ook zijn, SoftLine² Vario maakt het mogelijk. Stel uit een groot aantal modules precies de wasstraat samen die u voor ogen heeft. Afgestemd op uw beschikbare ruimte, het aantal wasbeurten en de verwachtingen van uw clientèle.

SoftLine Compact :

De compacte wasstraat voor korte hallen.

De snelste weg naar een perfect schoon resultaat: SoftLine Compact is de ideale wasstraatoplossing voor korte hallen. Voor de uitrusting heeft u de keuze uit diverse was-, droog- en wax/polish-modules. Alle modules zijn zo geoptimaliseerd dat ze linea recta leiden naar het beste resultaat.

Modulair wasstraat systeem:

Een wasstraat die net zo uniek is als uw locatie

Flexibeler kan het niet: met de individueel combineerbare modules van WashTec stelt u uw wasstraat precies zo samen als u dat wilt. Van economische basisvariant tot high-end premiumuitvoering: stel uw wasstraat zo samen als u die voor ogen heeft.